Bak(fiets) vol liefde

Bicycle, bicycle 🎵 … Jullie hebben ons  vast weleens op onze bakfiets door het centrum zien racen zwaar beladen met tuinspullen en planten voor een van onze sociaal tuinieren projecten, een XXL tas vol vuilnisprikkers om het Vondelpark op te ruimen, of bakken met verf in de kleuren van de regenboog om het huis van een kwetsbare Amsterdammer op te vrolijken. Als Hollandse organisatie met hart voor mens én milieu doen we het liefst alles op de fiets! 🙂

Een tijdje geleden hebben wij dankzij de financiële steun van Amsterdammers met een gouden hart een mooie elektrische bakfiets kunnen aanschaffen om met al onze spullen fluitend naar onze projecten te kunnen fietsen. Vandaag heeft deze “vrijwilliger op twee wielen” een upgrade gekregen – hoera, we hebben nu een échte Serve the City bakfiets! En om het plaatje compleet te maken siert de andere kant van de bak onze zusterorganisatie adam helpt om ook alle aandacht van corporate volunteers van morgen te trekken.

Roger en Ilija, de bakfietspapa’s van beplakjebak, kwamen vanochtend hoogstpersoonlijk langs om onze vers gedrukte bakfiets sticker aan te brengen zodat we (ongeacht het weer :)) elke dag kunnen shinen! We zijn erg blij met het resultaat en willen Roger en Ilija voor het fijne contact bedanken en dat ze zelfs als vrijwilligers aan de slag wilden gaan om onze fiets te beplakken!

Mocht iemand ons binnenkort ergens tegenkomen zwaai dan even naar ons toe. Dan stoppen we zodat je de mooiste fiets van heel Amsterdam kunt bewonderen 😉

 

Special credits
Sticker print: beplak je bak
Sticker design: Cristina Zanon & Leonine Brunink
Foto credits: ons team aan STC fotografen

Cookie Time! By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. More information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close