401 cadeautjes waar gaan die nou naar toe?

Wat zijn we dankbaar voor wat we jullie de afgelopen weken zagen doen! Maar liefst 401 kinderen worden deze week blij gemaakt met een mooi cadeau. Waar veel moeders geen geld hebben om een leuk cadeau te kopen is dat door in de inzet van vrijwilligers nu wel mogelijk gemaakt.

Maar wie zijn die kinderen en waar wonen deze kinderen? Goeie vraag!

Wij werken samen met

 

Timon

Timon heeft meerdere noodopvang locaties in Amsterdam waar alleenstaande jonge moeders, alleenstaande jonge vaders en gezinnen die geen plek hebben om te wonen een veilige plek krijgen om te wonen. Zij krijgen hier begeleiding om zelfstandiger te worden.

 

Blijfhuis

Blijf Groep helpt om huiselijk geweld te stoppen. Voor een opvanglocatie in Amsterdam waar moeders met hun kinderen wonen hebben wij cadeaus ingezameld. Moeders die hier wonen zijn veelal slachtoffer van huiselijk geweld.

 

HVO Querido

HVO-Querido biedt gezinnen opvang, (ambulante) begeleiding) en noodopvang. Het gaat om dakloze gezinnen die verschillende problemen ervaren.

 

Helpende Handen Amsterdam Noord

Helpende Handen deelt elke week op donderdag aan tachtig mensen voedselpakketten uit. Deze kinderen hebben door jullie hulp en donaties ook mooie cadeautjes kunnen krijgen.

 

Leger des Heils

In Amsterdam Noord bij Bij Bosschardt zijn er heel veel kinderen bekend die opgroeien in armoede. Door jullie donaties hebben we een fantastische kinderbingo met cadeautjes en pieten kunnen organiseren!

 

Namens als deze kinderen heel erg bedankt voor jullie inzet! Het was hartverwarmend om deze acties samen met jullie te doen voor kwetsbare kleine Amsterdammers!

Op pad met de bakfiets

Cookie Time! By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. More information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close