Pancake Challenge: gaan we het redden?

Ben jij de superpannenkoekenbakker die we zoeken? Doe dan mee aan onze uitdaging!

Op 1 augustus gaan we in totaal 1128 pannenkoeken bakken voor ouderen en daklozen, en we hebben nog een aantal enthousiaste vrijwilligers nodig om dat doel te behalen. Kies het aantal dat je thuis gaat bakken en lever ze daarna af in jouw stadsdeel, zo blijven we allemaal corona-safe.

Doe je mee aan deze uitdaging? Meldt je dan aan en laat ze genieten van jouw pannenkoeken. Dit bericht delen is fijn!

 

Brigitte Vonck-Makkinje

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close