Word jij de ontwerper van ons Serve the City t-shirt.

Serve the City is dit jaar voor het 15de jaar actief in Amsterdam. Om dat te vieren en omdat het wel weer tijd wordt voor een nieuw t-shirt ontwerp doen we nu een ontwerp wedstrijd!

Ben jij onze nieuwe (vrijwillige) designer die een nieuw Serve the City T-shirt ontwerpt? Het moet uitstralen wie we zijn, wat we doen en het moet natuurlijk ook heel tof zijn om te dragen ook buiten Serve the City dagen om.

We willen 1000 t-shirts drukken dit jaar en we hebben dus een wedstrijd: welke vrijwilliger ontwerpt het volgende Serve the City T-shirt? Dan lopen straks misschien wel 1000 lieve vrijwilligers met jouw T-shirt rond in Amsterdam.

Wil je meer weten en meedoen? Mail ons dan op info@stcamsterdam.nl, dan geven we je meer details over waar het t-shirt design aan moet voldoen!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close