Schilderklus voor een alleenstaande moeder

Mevr. B deelde met mij dat voordat ze in dit appartement ging wonen ze in een daklozenopvang woonde met haar kinderen. Ze was uiteraard heel blij toen de gemeente belde dat zee en woning voor haar hadden gevonden. Ze vertelde dat Serve the City toen heeft geholpen heeft met de verhuizing en dat ze heel blij is dat de vrijwilligers nu weer komen om te helpen.

 

Mevr. B was erg onder de indruk van de positieve energie van de vrijwilligers en dat ze van overal ter wereld vandaan kwamen – Italie, Spanje, Griekenland en Engeland- En ze hadden het heel leuk samen omdat ze samen aan een gemeenschappelijk doel werkten. Voor deze vrijwilligers was het heel logisch om met Serve the City aan de slag te gaan. “Je kan uit veel projecten kiezen” en “er is geen lange termijn commitment”.

 

Lynn, een vrijwilliger uit Engeland vertelt waarom zij vrijwilligerswerk doet: “ “Het kost je heel weinig en het levert een ander heel veel op”.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close