Voluntinder: date & volunteer op 14. februari

Op Valentijnsdag, de dag van de liefde, zou niemand zich alleen moeten voelen. Daarom heeft Serve the City Amsterdam een vrijwilligersactie speciaal voor singles bedacht. 

Singles kunnen zich opgeven voor een vrijwilligersdate, waarbij ze samen met andere single vrijwilligers aan de slag gaan om kwetsbare Amsterdammers van een leuke Valentijnsdag activiteit te voorzien. Zo gaan ze bijvoorbeeld verstandelijk beperkten met een gezellige karaoke en cocktailavond verrassen. Tegelijkertijd hebben de vrijwilligers de mogelijkheid om elkaar onderling beter te leren kennen.

“Veel singles vinden het belangrijk dat hun toekomstige partner maatschappelijk betrokken is en sociaal, dus vrijwilligerswerk doen en nieuwe mensen ontmoeten kan de perfecte plek zijn om ongedwongen te daten.” vertelt Brigitte Vonck-Makkinje, oprichter en directeur van Serve the City Amsterdam. 

De verschillende Date & Volunteer activiteiten vinden op Valentijnsdag (dinsdag, 14 februari 2023) tussen 17:30 – 20:30u plaats.
Singles kunnen zich opgeven via de Serve the City website. Op 10 februari krijgen ze te horen of er op basis van hun gegevens matches gevonden zijn en ze geselecteerd zijn om mee te doen aan de vrijwilligersactie.

Link naar Voluntinder pagina: https://www.stcamsterdam.nl/voluntinder/

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Brigitte Vonck-Makkinje, Directeur Serve the City Amsterdam, brigitte@stcamsterdam.nl, +31 6 57 48 01 64

Leonine Brunink, Communicatie Serve the City Amsterdam, leonine@stcamsterdam.nl, +31 6 51 68 01 55

Cookie Time! By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. More information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close