We horen graag van jou!

Wij geloven in de kracht van vrijwilligerswerk, maar ook in de kracht van verhalen delen. En daar hebben we jou bij nodig. Heb jij het afgelopen jaar vrijwilligerswerk gedaan en wil je daar iets over delen? Graag! We willen quotes of op onze social media delen hoe jij het hebt ervaren om je afgelopen jaar in te zetten en we hopen dat je dat in de toekomst ook blijft doen.

Wil jij een quote schrijven over jouw ervaring of wat vragen beantwoorden? Graag. Dat kan hieronder. Inspireer anderen en doe mee, zodat we meer vrijwilligers zullen vinden in Amsterdam!

Laat je horen / Share your story

  • If you don't want us to tag you, that is also fine!
  • Max. bestandsgrootte: 100 MB.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close