Online vrijwilligerswerk doen en offline verschil maken!

Mis je het ook zo? Die gesprekjes bij de koffieautomaat? Mis je het ook zo? Vragen hoe het weekend is geweest is aan je collega’s?

Mis je het ook zo, dat je je ‘s ochtends moet haasten om er tip top uit te zien voor je werk.

En baal je er ook van dat je nu weer zonder gel in je haar achter je computer schuift en je koffiemok van gisteren nog op je werkplek staat?

Wat was het fijn he, dat je je kon irriteren aan de vaatwasser op je werk die jij moest uitruimen, dat je collega net iets te lang over haar weekend vertelde en dat je eigenlijk gewoon heel erg graag aan de slag wilt. Weemoed.

De connectie, de verbinding, online middelen genoeg, maar er mist iets, iets gezamenlijks. Het delen van.  Je bent een team, maar ook vaak zo ver van elkaar weg. Wij hebben daar iets op bedacht, om jullie te helpen als team weer dichter bij elkaar te komen. En iets goeds te doen! Online vrijwilligerswerk, met offline impact.

De feestdagen komen eraan, de maatregelen weer aangescherpt. De eenzaamheid en de wanhoop stijgt.

Wat als we samen gaan delen, van dat wat we hebben. Samen voor anderen? Met elkaar als team. Coronaproof.

Wij willen de hele maand december mensen gaan helpen. Chocolade letters uitdelen aan kinderen met een persoonlijk gedichtje erbij. Sinterklaascadeautjes weggeven aan kinderen die opgroeien in armoede. Kerstpakketten gaan maken en uitdelen, bedrijven vragen om producten te sponsoren voor een ultiem kerstpakket,  meehelpen bij kerstdiners, kerstkaarten schrijven en nog veel meer. Wij hebben heel veel plannen & willen jullie uitnodigen onze handen te zijn!

Bedrijven lopen er tegen aan dat ze bijna niets meer samen kunnen doen. Het teamgevoel is anders geworden, en we missen elkaar soms best wel.

Maar wij hebben activiteiten bedacht die je samen en toch Corona proof online  en offline kan doen.  Je kan als team of bedrijf bijvoorbeeld cadeautjes kopen voor kinderen die in de opvang wonen, dan faciliteren wij een online sessie waarin wordt verteld waarom deze kinderen een cadeautje verdienen. Samen maken jullie gedichtjes, pakken cadeautjes in en maken zo echt het verschil in de levens van de kinderen en hun ouders. We zullen foto’s delen van de blijde koppies & misschien kan een delegatie van het team de cadeautjes afleveren.

Er zijn tal van mogelijkheden om iets te doen.

Wij weten waar er hulp nodig is, omdat we al jaren samenwerken met sociale organisaties. Als jullie zeggen wat jullie als team nodig hebben en hoe je het verschil zou willen maken, dan zorgen wij ervoor dat jullie deze december maand als team niet zullen vergeten. Doe je mee? Doe het voor de stad en doe het voor je team!

Wil je als bedrijf meedoen of een vrijblijvend inspiratiegesprek hoe jullie je kunnen inzetten en wat dat voor jullie als team of bedrijf kan beteken. Dat kan, stuur ons een mail of bel ons. We gaan graag in gesprek!

Cookie Time! By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. More information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close