Project coordinator training!

Wil jij meer betrokken zijn bij Serve the City? Goed nieuws: Want we organiseren een training om jou er helemaal voor klaar te stomen om een goede project coordinator te zijn!

In deze training gaan wij aan de slag en zul je dingen leren over de eigenschappen van coördinatoren, doen we aan teambuilding en zul je meer leren over hoe  de vrijwilligers het best gemotiveerd kunnen worden voor de begeleiding.  

De training vindt plaats op zaterdag 24 november van 9:30 tot 14:00. Zet ‘m vast in je agenda! En geef je hier op! 

 

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close