500 helden gezocht in December

De maand december staat voor velen van ons in het teken van de feestdagen. Kerstbomen worden opgetuigd, brieven gaan richting de Noordpool en we zijn druk bezig om inkopen te doen voor het kerstdiner & cadeautjes.  

 

Helaas kent onze stad ook een grote groep mensen die er niet zo warmpjes bijzit tijdens de feestdagen. Geen kerstboom om te versieren, geen gezellige dinertjes met familie en geen cadeautjes om uit te pakken. Omdat wij van Serve the City vinden dat iedereen een fijne kerst verdient zijn wij op zoek naar 500 helden! De gehele maand december organiseren wij, in samenwerking met verschillende hulporganisaties, ruim 60 projecten verspreid over onze stad, met als hoogtepunt de projectdag op zaterdag 21 december.  

 

Veel projecten: dus ook veel vrijwilligers nodig. We zijn dan ook hard op zoek naar 500 helden die samen met ons wat kerstvreugde willen delen met minderbedeelden van onze samenleving. Dat is toch eigenlijk waar Kerst om zou moeten draaien, er zijn voor een ander. Met een paar uurtjes van je dag kan je een verschil maken en een kwetsbare groep laten weten dat we ze niet vergeten zijn met de feestdagen. Dus of je nou wilt deelnemen aan een oliebollenfeestje met de ouderen van zorgcentrum de Buitenhof, een Kerstdiner wilt helpen opzetten bij de Voedselbank of kerstversieringen wilt knutselen met de licht verstandelijk beperkte cliënten van Philadelphia, er is voor ieder wat wils.  

 

Neem dus vooral een kijkje op onze 500 Helden evenement pagina. We kunnen dit kerstsprookje niet waar maken zonder jullie hulp. Trommel vooral al je vrienden en familie op om zich ook in te schrijven voor een van de vele projecten. Dan kunnen we er gezamenlijk voor zorgen dat iedereen met een verwarmd hart aan het nieuwe jaar kan beginnen! 

Sinterklaas

Cookie Time! By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. More information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close