Bingo en Beautydag

Philadelphia, Beautydag en bingo voor licht verstandelijk gehandicapten:

 

Dewi Sari heeft al een paar keer eerder als vrijwilliger meegewerkt. Eerder hielp ze single moeders en oudere mensen, dit keer heeft ze zich aangemeld voor de beautydag. Ze vindt het leuk om steeds iets anders te doen. Vandaag is ze druk bezig rond de tafel die vol staat met opmaakspullen om dames met een licht verstandelijke handicap extra mooi te maken. “Ik doe dit om iets terug te geven aan de wereld. Ik heb geen slecht leven, daarom beteken ik graag iets voor anderen.”

 

Marleen Verdonk is blij met haar roodgelakte nagels. “Ik kan zelf mijn nagels niet lakken want ik heb een licht verstandelijke handicap. Ik doe alles met links, mijn rechterhand kan ik niet gebruiken vanwege spasme.” Ze kan heel goed op zichzelf zijn. De mensen moeten niet achter haar aan zitten, dat vindt ze vervelend. Om vandaag hier met anderen te zijn vindt ze wel fijn.

 

Rietje Gooijer is naar de beautydag gekomen omdat ze het leuk vindt om er verzorgd uit te zien. Ze maakt zichzelf ook wel eens op, als er iets feestelijks is. Dan gebruikt ze minder make up dan vandaag is gebruikt. “Ze hebben me heel mooi opgemaakt. Maar ik ben hier vooral voor de gezelligheid.”

 

Na de make-up sessie wordt er bingo gespeeld. De dames zitten er mooi bij.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close