Ontmoet onze vrijwilligers! Vuil prikken in het Vondelpark

 

Vuil prikken in het Vondelpark

Gerapporteerd door / Fotograaf : Evan YANG & Voshon FERDISON

Maak kennis met Fabio

Hij houdt van vrijwilligerswerk omdat het hem in staat stelt terug te geven aan mensen in nood en een verschil te maken in hun leven. Zijn favoriete ding aan vrijwilligerswerk is zien hoe gelukkig de mensen die hij helpt worden en weten dat zijn inspanningen echt een verschil maken. Hij is echt gepassioneerd over het helpen van anderen en zorgt ervoor dat hij altijd zijn uiterste best doet.

Zijn meest memorabele herinneringen dateren van een paar jaar geleden toen hij mensen kon helpen op de Filipijnen en mensen met een handicap kon helpen in Nepal.

“Ik doe al drie jaar vrijwilligerswerk bij Serve the City en ik ben zo blij dat ik het gevonden heb. Het is een geweldige manier voor mij om me te richten op iets groters dan mezelf en het voelt zo belonend om mijn gemeenschap en mensen in nood te helpen. Vrijwilligerswerk geeft mijn leven een gevoel van doelgerichtheid en vervulling dat ik nergens anders zou kunnen vinden.”


 

Maak kennis met Niels

Niels is een 36-jarige Amsterdammer die graag de stad verkent en in contact komt met anderen. Hij geniet van een bruisend nachtleven en is altijd in voor het ontmoeten van nieuwe mensen.

“Eind december besloot ik het advies van mijn vader op te volgen en voor het eerst deel te nemen aan een vrijwilligersproject. Het was een geweldige ervaring. Ik was zo blij dat ik een bijdrage kon leveren. Ik vind het spannend om te onderzoeken hoe ik de rol van Serve The City in mijn leven kan uitbreiden. Eens per maand een project voor hen doen zou een geweldige manier zijn om terug te geven aan de gemeenschap en mijn eigen gevoel van voldoening te vergroten.”

Cookie Time! By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. More information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close