Reversed Advent Calendar 🎄 Dag 16

Deze post is onderdeel van onze reversed advent calendar actie om ongedocumenteerde Amsterdammers met een kerstdinner pakket te verrassen.


Nieuwsletter gemist?
Je kunt alle vorige verhalen hier teruglezen. En als je iemand weet, die nog graag mee zou willen doen aan onze omgedraaide advent kalender, kan diegene zich hier opgeven. Hoe meer pakketten we kunnen doneren hoe beter ❤️

Benieuwd naar de volgende kalender items?
Shhhht … je kunt het hele overzicht hier bekijken

Cookie Time! By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. More information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close