Doneer en help ons aan een elektrische bakfiets!

Doneer en help ons aan een elektrische bakfiets!

Poeh, slecht en somber weer vandaag met veel, heel veel regen! Maar hier bij Serve the City gaan we gewoon door met mooie dingen doen en mensen blij maken! Vandaag hebben we sinterklaaspakketten kunnen bezorgen in de stad voor de kinderen die in armoede leven!We konden alles in 1x meenemen omdat we een electrische bakfiets mochten lenen de buurvrouw van Brigitte! Op onze eigen fietsen hadden we dit nooit gered! Dit zette ons aan het denken; )

Wat als we een eigen electrische bakfiets zouden hebben, zouden we dan niet veel meer dingen in Amsterdam kunnen doen? Het antwoord is ja. Verf voor verfklussen, een ladder vervoeren en nog veel meer dingen ineens makkelijk mogelijk worden!

Maar hoe? We hebben er geen budget voor op dit moment… Nou, we willen kijken samen met jou of het mogelijk is om een elektrische bakfiets voor Serve the City kunnen kopen met donaties van mensen zoals jij! Of misschien iemand die je kent! Je kunt ons ook helpen door het dit bericht te delen en deze inzamelingsactie te delen met je vrienden, medewerkers, familie of misschien de eigenaar van je plaatselijke fietsenwinkel!

Deze fiets zal ons en onze vele vrijwilligersprojectcoördinatoren helpen bij VEEL van de projecten die we het hele jaar door organiseren. Meerdere keren moeten wij en onze gepassioneerde projectcoördinatoren veel spullen van A naar B verplaatsen voor de verschillende projecten. En dat is voor ons niet makkelijk en soms bijna onmogelijk om te doen met de gewone fiets of met het openbaar vervoer! Kortom een grote (kerst)wens om deze electrische bakfiets te kunnen aanschaffen!

 

Helpt jij ons met een donatie? Doneren kan hier met deze Tikkie link.

 

 

Ben jij betrokken bij een bedrijf en zoek je nog een goed doel om te steunen? Wilt u een bakfiets of een deel daarvan sponsoren? Neem dan hier contact met ons op, dan kunnen we samen een mooie samenwerking aangaan en verder bespreken wat de mogelijkheden zijn.(bijv. het logo op de bakfiets)

Donate money for NGO work electric bike

Zullen we Brigitte nog blijer maken dan op deze foto, daarmee help je vooral Serve the City met een eigen elektrische bakfiets om zo nog meer moois te kunnen doen!

 

Jonge vrouw met tasVrouw met tassen om uit te delen

Cookie Time! By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. More information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close