Project coordinator training! (23 Oktober)

Wil jij meer betrokken zijn bij Serve the City? Goed nieuws: want we organiseren 23 oktober een training om jou er helemaal voor klaar te stomen om een goede project coordinator te zijn! Tijdens deze training ga je leren over de eigenschappen die je nodig hebt in het coordineren van projecten en hoe je de vrijwilligers motiveert en enthousiasmeert. We zullen door middel van teambuilding werken aan het verbeteren van bepaalde vaardigheden en maken er een leuke, enerverende dag van!  

Let op: om deel te nemen vragen we dat je je al minimaal één keer als vrijwilliger hebt deelgenomen aan een Serve the City project.

De training vindt plaats op zaterdag 23 oktober van 10.00 tot 14:00 uur. Zet ‘m vast in je agenda! En geef je hier op!

Groep jonge vrijwilligers

Cookie Time! By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. More information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close