Mooie ontmoetingen tijdens een beautydag

Mooie ontmoetingen tijdens de Beautydag!

Bijna elke maand zijn wij te vinden bij de locatie van Philadelphia op de Kinkerstraat. Hier wonen verstandelijk beperkten in een woonvoorziening. De bewoners en bezoekers genieten van een dagje aandacht door de Serve the City vrijwilligers.

Vrijwilliger Nina Milova:

Mijn hobby is nagels doen, daarom vind ik de Beautydag erg leuk. Ik kom uit Macedonië en deed daar ook vrijwilligerswerk. Ik ontdekte Serve the city via google. Zij staan open voor vrijwilligers die nog geen Nederlands spreken. Tijdens de activiteiten oefen ik de taal.

Deelnemer Rietje:

Door de Beautydag heb ik mooi verzorgde nagels! Ik woon nu zelfstandig, dat bevalt erg goed. Mijn zus helpt met eten koken en het huishouden. Ik werk bij een kunstatelier waar ik vogels teken. In maart komt er een expositie van ons werk!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close