Introducing to you...The core team!....Amazing people...

 

Brigitte

 

Vertel ons iets je over jezelf?

Mijn naam is Brigitte Makkinje, 36 jaar oud en ik woon in Amsterdam.

Hoe ben je betrokken geraakt bÿ Serve the City?

Ik ben actief bij Serve the City geworden nadat ik in Rotterdam in 2006 als vrijwilliger aan de slag ben gegaan. Daarna heb ik samen met twee anderen Serve the City Amsterdam gestart.

Wat vind je leuk aan Serve the City?

Vanaf het begin af aan vond ik het geweldig deze Serve the City reis te maken door Amsterdam, mensen te helpen en daar zelf blij van te worden. Ik voel me vaak super gezegend dat ik mensen kan helpen en dat ik ze de liefde van Jezus kan laten zien waarin ik geloof. Deze wereld elke dag een beetje beter maken is super leuk om te doen! Ik kijk er naar uit jou ook te verwelkomen op ons volgende Serve the City evenement. 

 

Matilde


Vertel ons iets je over jezelf?
 

Ik ben Matilde Newman, getrouwd en moeder van twee jongens (2jaae en 4jaar).Ik ben meestal moeder maar een aantal uur in de week werk ik als freelancer vanuit huis.


Hoe ben je betrokken geraakt bÿ Serve the City?
 

Ik was al een tijdje op zoek naar vrijwilligerswerk wat ik kan combineren met de kinderen. Toen ik Serve the City vond, wist ik direct dat het helemaal bij me past. Niet alleen omdat het te combineren is met mijn gezin maar vooral ook vanwege de missie van Serve the City! Bovendien merk ik dat mijn kinderen als een soort  spiegel voor me zijn: ik kan niet van ze verwachten aardig voor anderen te zijn als ik niet zelf eerst het goede voorbeeld geef.


Wat vind je leuk aan Serve the City?
 

Ik vind het idee van het simpelweg aardig zijn voor elkaar zo inspirerend. Ik geloof echt dat het van de wereld, en in dit geval van Amsterdam een betere plaats kan maken. Het is zo’n eenvoudige manier om een verschil te maken in iemands leven. Daarnaast zijn het ook gewoon enorm leuke mensen bij Serve the City!

 

Marlena


Vertel ons iets je over jezelf?
 

Mijn naam is Marlena Beeuwkes, ik ben 23 jaar oud en ik woon in Amsterdam.


Hoe ben je betrokken geraakt bÿ Serve the City?
 

Voor kerst wilden we als christennetwerk van de politie een mooi project neerzetten voor alle collega’s. Serve the City was daar een geweldige organisatie voor; iets goeds doen voor je medemens op een hele simpele manier.

Sinds September 2013 ben ik vers begonnen als core-team member en ben ik begonnen met de opleiding toegepaste psychologie, ik moest hiervoor werk hebben dat aansloot bij de opleiding, daarom heb ik gekozen om meer betrokken te zijn bij Serve the City en mijn nieuwe aangeleerde skills te gebruiken bij Serve the City.


Wat vind je leuk aan Serve the City?
 

Serve the City is een organisatie die er echt is voor iedereen, maakt niet uit wie of wat je bent. Als iemand hulp nodig heeft, zijn wij bereid te helpen of oplossingen te zoeken. Serve the City geeft ook mensen de mogelijkheid andere mensen een hand te reiken doordat zij op de website aan kunnen geven bij welk project zij willen en kunnen helpen. We geven zowel de mogelijkheid om te helpen als om geholpen te worden, en dat geeft beide een goed gevoel en het draagt bij aan mooiere wereld.

 

Sim

 

Vertel ons iets je over jezelf?

Hoi, mijn naam is Sim en ik kom uit China. Ik heb net mijn master afgerond bij de Universiteit van Amsterdam en ik heb besloten om voor een langere periode in Amsterdam te blijven.

Hoe ben je betrokken geraakt bÿ Serve the City?

Serve the City maakt het mogelijk om geweldige mensen te ontmoeten en veel plezier met hen te hebben. Nog belangrijker is dat het je de mogelijkheid geeft om mensen echt blij te maken.

Wat vind je leuk aan Serve the City?

Ergens in de maand juni dit jaar was ik aan het studeren in de bibliotheek van de UvA. Ik vond daar een Serve the City flyer. Ik heb mij toen opgegeven voor het project ‘pannenkoeken bakken voor daklozen’. Deze dag bleek een van mijn leukste dagen te worden uit mijn leven! Zo hier ben ik, klaar voor de volgende projecten! Ik kan niet wachten om meer mensen in nood te helpen!