Spread the word


De gemakkelijkste manier om Serve the City te helpen is door onze organisatie bekend te maken bij je vrienden, je familie en alle andere mensen uit je netwerk.

We houden van netwerken. We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers en plekken waar we Serve the City bekend kunnen maken.
 

Bedrijven

Wil je een keer met je collega's een project doen? Dat kan. Het is ontzettend leuk om zoiets samen met je collega's te doen! Willen jullie meedoen met je bedrijf? Mail dan naar bedrijven@stcamsterdam.nl 
 

Studenten

Ben je student, ben je lid van een vereniging en wil je daar Serve the City promoten? Wij hebben flyers,nieuwbrieven en kunnen bij je langs komen voor een spetterende presentatie! Dus vind je het leuk om samen met studenten iets te doen, mail dan naar ons studententeam studenten@stcamsterdam.nl
 

Kerk

Veel kerken gebruiken Serve the City als middel om uit te reiken naar de mensen om hun heen. Serve the City is de ideale manier om als kerk actief te zijn in de samenleving. Het enige wat we dan van je vragen is om in je kerk de Serve the City actie dagen promoten!
Voor meer info: kerken@stcamsterdam.nl