Doe mee met je collega's!


Wil je je met 6 collega's of met je hele bedrijf inzetten voor een leuke doelgroep in Amsterdam. Wij regelen het voor jullie. Op maat en wat bij jullie past. 


Op een willekeurige dag in het jaar kan jij met je bedrijf/collega’s meedoen met Serve the City en steek je kwetsbare Amsterdammers een hart onder de riem!

Jullie kunnen je samen inzetten voor één van de projecten zoals wandelen met bejaarden, knutselen met verstandelijk gehandicapten, bingo met bejaarden, schilderen bij ex-verslaafden, ex-daklozen, ouderen die slecht ter been zijn en inzamelacties voor de voedselbank.
 


Doe samen met je collega’s iets waardevols voor Amsterdam.
Waarom meedoen?
 

  • Samen vrijwilligerswerk doen creëert saamhorigheid/teambuilding
  • Maatschappelijk betrokken ondernemen is hot!
  • Het is een laagdrempelige manier om vrijwilligerswerk te doen: wij gaan op zoek naar een passend vrijwilligers project voor jullie bedrijf
  • Samen met je collega’s maak je echt een verschil in iemands leven.

 


Adam Helpt

​Wij zijn als organisatie aangesloten bij Adam Helpt, een platform voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in vrijwilligerswerk als middel voor maatschappelijke betrokkenheid en teambuilding. Adam Helpt wil een beweging op gang zetten waarin het vanzelfsprekend wordt dat mensen elkaar helpen en wil ook bedrijven hierbij betrekken. Wilt u met uw bedrijf deel uitmaken van de BV Amsterdam die zich betrokken voelt met de inwoners van onze hoofdstad? Wilt u samen met uw collega’s vrijwilligerswerk doen, maar ontbreekt het u aan de nodige tijd of middelen om het te organiseren? Dan bent u bij Adam Helpt aan het juiste adres! Adam Helpt is een bedrijvennetwerk voor bedrijven met een hart voor Amsterdam en haar inwoners. Daarbij werkt Adam Helpt samen met bemiddelaars in vrijwilligerswerk voor bedrijven. Adam Helpt slaat een brug tussen bedrijven die vrijwilligerswerk willen doen in hun lokale omgeving en mensen die behoefte hebben aan hulp of gezelschap. U krijgt bovendien toegang tot een netwerk van bedrijven met dezelfde maatschappelijke betrokkenheid.


Hoe kan je je als bedrijf aanmelden en meedoen?
 

Superleuk als je mee wilt doen met je bedrijf en je collega’s. Vul hieronder een formulier in.
Als we iets voor jullie gaan organiseren zijn daar wel kosten aan verbonden.


Stappenplan

 

#1 Je wilt met je bedrijf een dag(deel) inzetten voor de samenleving. Leuk!

#2 Mail of bel ons om je wensen door te spreken.

#3 Naar aanleiding van jullie wensen komen we met een voorstel op maat
voor mogelijke activiteiten.

#4 Jullie gaan akkoord met het voorstel.

#5 Wij gaan op zoek naar organisaties & projecten die bij jullie passen!

#6 Jullie maken het verschil in de stad

#7 Ervaringen delen, vertaalslag maken, diepere lessen geleerd?

#8 Evalueren. 
 

Om meer te weten klik hier


Bijdrage door uw bedrijf

In principe rekenen we per bemiddeling van een personeelslid een bepaald bedrag per persoon en daarnaast nog een investering in de projectkosten. Het geld dat jullie "betalen" maakt het mogelijk om Serve the City mogelijk te maken.


Als stichting zijn wij afhankelijk van giften en subsidies. Met jullie financiële bijdrage voor deze activiteit kunnen wij het hele jaar door op deze manier mensen blijven helpen waar hulp nodig is. 

Ja, neem contact met mij op! Laat hier je gegevens achter:

[]
[]
[]
[]