Zet je talenten in als coördinator!

 

Houd je van mensen? Heb je talent voor organiseren en wil je daar graag nieuwe ervaring in opdoen? Dan is een project leiden misschien iets voor jou! 

Als Project Coördinator ben je verantwoordelijk voor het project waarvoor je je hebt opgegeven. Daar tegenover staat dat je je kunt ontwikkelen in je vaardigheden als groepsleider, doe je ervaring op bij een non-profit organisatie en natuurlijk is het gewoon tof om voor een dag deel uit te maken van een gezellig team!

Je taken
Als Project Coördinator ben je contactpersoon voor zowel je mede-vrijwilligers bij je project als ook voor de organisatie die we helpen. Wij zetten het project op, promoten het en zorgen dat vrijwilligers zich kunnen opgeven via onze website. Erna neem jij het over.

Jij:
1) zorgt dat vrijwilligers op de hoogte zijn van alle informatie die ze nodig hebben om het project uit te voeren.
2) neemt contact op met de organisatie of persoon die we helpen en zorgt dat alles duidelijk is. Bijvoorbeeld met hoeveel vrijwilligers je komt, het tijdsschema, en of er materialen nodig zijn.
3) krijgt van ons alle informatie die nodig is om je project tot een succes te maken. Emailvoorbeeld, een tweetalige handleiding, contactgegevens, we hebben het allemaal voor je.

Van ons krijg je:
* ervaring in projectmanagement
* een netwerk aan nieuwe mensen
* een gevoel van waardering en respect van de organisatie of persoon die we helpen
* een gratis maaltijd aan het einde van de dag
* natuurlijk heel veel plezier
* je maakt deel uit van een wereldwijde beweging! We serve smiles all around the world!


We zijn alijtd op zoek naar coördinatoren maar voor onze eersttvolgende editie - zaterdag 15 april - zijn we heel dringend op zoek! Laat jij ons zien wat je in huis hebt?

Kan je die datum niet? 20 mei is onze volgende actiedag. We maken graag kennis met jou en je schat aan kwaliteiten!

Meld je aan voor de volgende editie als projectcoordinator door het onderstaande formulier in te vullen.

[{"id":"7450","field_id":"7231","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"mandatory","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit veld is verplicht."}]
[{"id":"7451","field_id":"7232","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"mandatory","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit veld is verplicht."},{"id":"7452","field_id":"7232","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"email","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit is geen geldig e-mailadres."}]
[]
.
[]
[]
[]
[]