Geef je op! | Brigitte

Maak je je buurman of buurvrouw blij met een kerstpakket in Amsterdam!

Elk jaar organiseren we samen met Present en Burennetwerk een kerstpakkettenactie voor mensen die rond de kerst wel iets extra's kunnen gebruiken. Elk jaar weer krijgen we hartverwarmende reacties; zowel van mensen die iets krijgen als van mensen die het pakket aanbieden. In 2016 hebben we met elkaar 536 mensen blij kunnen maken met een pakket. Doe je ook mee? 
 

Hoe werkt het?


Je vult het formulier in en laat ons weten hoeveel pakketten je wilt bezorgen en in welke buurt
In december krijg je van ons een adres van iemand die het afgelopen jaar is geholpen via één van onze organisaties of is aangemeld door een hulpverlener.

Jij stelt een pakket samen, dat betaal je zelf (richtlijn 10-25 euro). We sturen een brief mee met richtlijnen en ideeën. In de week vóór kerst breng je het pakket langs.

Wil jij dit jaar mee doen aan de kerstpakkettenactie? Geef je dan hier op: 
 

Inschrijven kerstpakkettenactie


Dit is wat mensen vorig jaar zeiden over de actie:

"Ze kwam binnen met armen waren vol spullen. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Ik was er stil van. Aan het einde van gesprekje was ik helemaal geëmotioneerd"

“Fantastisch! Die doos was niet te tillen maar mijn buurman heeft hem binnen op tafel gezet. Het was gewoon een droom, schitterend mooi, ik wist me er geen raad mee. Er zat een lieve kaart bij en Ik eet er nog steeds van! Heel erg bedankt, heel bijzonder”

“Ik was net bij mijn buur waar ik boodschappen mee doe. Gisteren werd er aangebeld en er stond een man met een kerstpakket. Ze was eerst een beetje terughoudend, maar toen de man het had uitgelegd, vond ze het prachtig.Ze heeft vandaag wel 10 keer gezegd hoe bijzonder het was. Dit is haar eerste kerstpakket dat ze in haar hele leven heeft gekregen!"

Reageren

Naam:
E-mail adres:
Reactie: